Betalen

Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen. In het besteloverzicht tijdens het afrekenproces kun je uit de gewenste betaalmethoden kiezen. Alle betaalmethoden zijn gratis bij ons.

 

iDEAL

iDEAL is een online betaalmiddel waarmee consumenten via hun eigen bank kunnen betalen. iDEAL is veilig, snel en makkelijk! Met o.a. de volgende banken kan er met iDEAL betaald worden: ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN Bank, RegioBank, Van Lanschot Bankiers en SNS Bank. 

 

Visa, mastercard en creditcard

Voor betalingen met visa, mastercard of creditcard kun je er vanuit gaan dat de betaling veilig loopt. De gevoelige gegevens worden via de SSL methode versleuteld. 

 

PayPal

Als je voor betalen met PayPal kiest, dan wordt je na het plaatsen van de bestelling doorgestuurd naar de website van PayPal. Hier kun je met jouw inloggegevens aanmelden en betalen. Na betaling ontvang je een ontvangstbevestiging van de bestelling. 

 

Bancontact 

Bancontact is het meest online gebruikte betaalmiddel in België. Dit betaalmiddel is ideaal voor Belgische klanten en met name voor kleine aankopen. De online bestellingen kunnen eenvoudig en snel geplaatst worden en de betaling wordt uiteraard in een beveiligd omgeving uitgevoerd.

 

SofortBanking 

SofortBanking is een populair betaalmiddel voor klanten met name uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Klanten kunnen doormiddel van online bankieren een bestelling plaatsen en direct betalen. De betaling wordt tevens in een beveiligd omgeving uitgevoerd.

 

AfterPay

Met de betaalmethode AfterPay kun je achteraf betalen voor de betelling. AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces voor Myboeken BV uit. Nadat de bestelling verzonden is ontvang je een digitale factuur van AfterPay met het verzoek om voor de bestelling te betalen. Ter goedkeuring van het betalingsverzoek voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht het verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden dan kun je uiteraard voor een andere betaalmethode kiezen. Voor vragen met betrekking tot achteraf betalen kun je altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen we je naar het consumentendeel van de AfterPay website

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat