Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Onderaan deze pagina tref je een duidelijk overzicht van welke betaalmethoden wij bieden. Alle betaalmethoden zijn gratis bij ons.

 

Met de betaalmethode Afterpay heb je 14 dagen na ontvangst van bestelling de tijd om de betaling te voldoen. Achteraf betalen is ook mogelijk voor Belgische klanten. Onderaan deze pagina tref je aanvullende informatie over de betaalmethode Achteraf Betalen met Afterpay. Naast achteraf betalen bieden we voor onze Belgische klanten ook MrCash/Bancontact aan. Onze Duitse klanten kunnen voor o.a. Sofortbanking of betaling via Master-/Creditcard kiezen. Alle prijzen in het besteloverzicht zijn altijd inclusief 6% BTW en inclusief verzendkosten.

 Betaalmethoden

 Afterpay

AfterPay voert voor MyStudieBoeken.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij MyStudieBoeken.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300.

 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.